Hei, olen Kirsi-Teresa

 

Polkuni ja kouluttautumiseni intuitiivisille tulkinnoille ja hoidoille alkoi 2002 tutustumalla tarot kortteihin. Saman ihanan opettajan MarianJohannan avustuksella tutustuin astrologiaan. Annoin pikkurillin, vei koko käden mennessään. Nämä kaksi työkalua henkisen kasvun tiellä ovat olleet voimakkaat kokemukset. Ammennan niistä edelleen päivittäin oivalluksia, inspiroidun ja innostun.

Halu oppia, ymmärtää itseäni sekä käytöstäni johti Sisäisen hyvinvoinnin ohjaajan vuoden mittaiseen koulutukseen. Kurssin jälkeen paras palaute tuli omilta lapsilta, lasten tuumattua etten huuda heille enään niin paljon kuin ennen. Kurssilla löysin rakkauden kiviin ja kivillä hoitamisen. Intialaisen jokikivihoidon sekä itsehoidon kurssit avasivat lopullisesti kivillä hoitamisen ilon ja sydämenpolun. 

Kivihoidoissa huomasin käsieni kihelmöivän, kutkaavan ja lämpiävän, ymmärsin hoidoissa tapahtuvan muutakin. Reiki energiahoidon opiskelu alkoi Raijan opastuksella, hitaasti mutta varmasti aina Reiki Masteriksi asti.

Nälkä kun kasvaa syödessä kouluttauduin life coach valmentajaksi. Avautui ovi ratkaisukeskeiseen valmennukseen, jolla todellakin pääsee eteenpäin!  Valmennuksessa oman sisimmän tutkiskelu ja oivallusten kautta hahmottaa tarvittavat toimenpiteet oman näköisen elämän luomiseen.

 

Mistä tulee nini SunTähti?

 

Nimeä pohdin ja pyörittelin ystävien avustuksella useamman viikon.

Rakastan kiviä, astrologiaa ja tarot kortteja.

Sun - sinä / aurinkko, Aurinkokivi ja tarot kortti Aurinko

Tähti - intuitio / sisäinen viisaus, Tähti Safiiri, tarot kortti Tähti

Pisteenä i:n päälle sain kotisivut nimellä suntahti. Hoidot, tulkinnat ja valmennukset tähtäävät asiakasta löytämään ja vahvistamaan intuitiota, sisäistä viisauttaan, omaa voimaa, eheytymistä ja iloa omaan tahtiin, asiakasta itseään kuunnellen. 

Olen rinnallasi kanssakulkijana <3

 

 

Logo

 

Sun Tähden logon graafinen symboli sisältää useita eri tulkintoja:

Aurinko - Sisäinen tieto
Tähti - Intuitio
Kompassi - Johdatus (mahdollisuudet ja näkymät)
Silmä - Havainnointi (valmis näkemään ja vastaanottamaan)
Kohde - Läsnäolo omalle itselle, keholle ja mielelle

Logon suunnitteli Media-assari.

 

 

Arvot

 

Luotettavuus ja Vaitiolovelvollisuus on tulkintojen, valmennusten ja hoitojen tärkein asia.

Aitous ja Yksilöllisyys, jokainen asiakas kohdataan omana itsenään arvostaen ja kunnioittaen.

Rakkaus ja Turvallisuus, huomatessani, että asiakas tarvitsee muun alan ammattilaisen hoitoa tai palvelua, ohjaan asiakkaan eteenpäin.

Herkkyys, kaikki palveluni teen täydestä sydämestä, intuitiolla, ilolla, valolla ja rakkaudella.

 

 

 

 

 

gallery/kuva c rajattu
Tietoa meistä
gallery/sun-tahti-logo-print-iso-01
gallery/sun-tahti-logo-print-iso-01