Tapahtumat
gallery/maalaa musteilla syksy f tapahtuma

Maalaa musteilla taidekurssi Antskogissa

 

Joko inspiroiva mustemaalaus on sinulle tuttua? Tahdotko luoda uutta intuitiivisesti luonnon äärellä?


Teemme pienryhmässä, arkkitehti/kuvataiteilija Sofia Amberlan herkässä ohjauksessa alkuillan mittaisen syväsukelluksen musteiden maailmaan ilman lähtötaso- tai tavoitevaatimuksia. Sofian tekniikasta ja tyylistä saata parhaan maistiaisen Instasta: https://www.instagram.com/sofiaamberla/

Paikkana on idyllinen kylä, Anskog, muutaman kilometrin päässä Fiskarsista, noin 90km Helsingistä. Asetumme kauniiseen lehtoon joen äärelle kuuntelemaan luontoa ja johdantoa aiheesta, jonka jälkeen maalaamme musteilla. Ohennamme musteita ohi virtaavan joen vedellä. Saat tukea tekniikkaan ja kaikki tarvitsemasi on paikalla valmiina: starttipaketti maalaustarvikkeita - mm. kaksi eri sävyistä 30ml:n riittoisaa mustepulloa, sivellin sekä maalauspaperipaketti - kuuluvat kurssimaksuun ja illalla jokaisella on uusi tekniikka ja teos kotiin vietävänään.

Maalamme ensisijaisesti ulkona, varaa siksi reipas & lämmin sään ja maalauksen kestävä vaatetus. Kurssiin kuuluu mustemaalausohjauksen ja maalauksen starttipaketin lisäksi myös kahvia ja teetä sekä keittoruokaa, jota nautimme musteiden kuivuessa ennen viimeistelyjä ja loppumeditaatiota. Tuvan hengettärenä ja kurssin tarjoiluvastaavana toimii Kirsi-Teresa Kivelä. Punainen tupa on vuokrattavissa sopimuksesta myös muille retriiteille ja luoville kursseille, mahdollisuus myös bnb tyyliseen yhteismajoitukseen. Lisätietoja: SunTähti, info@suntahti.fi

Kurssi on ensimmäinen osa luonnon äärellä pidettävästä maalaus- ja meditaatiosarjasta, joka saa jatkoa luonnonkauniissa maisemissa myös muina tulevina vuodenaikoina; talvella, keväällä ja alkukesällä.

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN
Kurssin hinta on 152€
(sis.alv 24% 29,42€) ja kurssille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 10 osallistujaa.

Kysymykset ja ilmoittautumiset Sofialle sähköpostiin: sofia@amberla.fi. Saat ilmoittautuessasi tarkemmat ajo-ohjeet ja kurssilaskun sähköpostiisi.

Muuttuivatko suunnitelmasi? Voit peruuttaa kurssin veloituksetta 14 vrk ennen kurssin alkua, minkä jälkeen peruutuksen sattuessa veloitetaan 50%kurssimaksusta tai lääkäritodistusta vastaan palautetaan koko kurssimaksu. Osallistujan saa vaihtaa kerran maksutta, mutta siitä tulee ilmoittaa ennen kurssin alkua. Järjestäjät varaavat oikeuden kurssimuutoksiin ja peruutukseen.