Lempeä ja rentouttava energiahoito.

 

Reiki on ikivanha hoitomuoto, joka luonnollisella tavalla palauttaa kehomme ja mielemme tasapainon. Reiki täyttää tyhjäksi käytetyt energiavarastomme ja antaa takaisin elinvoimamme sekä auttaa kehoamme saavuttamaan optimaalisen terveyden. Kaikki kehon solut ovat rakentuneet värähtelevästä energiasta.

 

Reiki-hoidossa hoitaja kanavoi energiaa käsiensä kautta pukeissa olevaan hoidettavaan. Reiki ei ole hierontaa, vaan hoidettaessa käsiä pidetään paikallaan kevyessä kontaktissa eri hoitopaikoissa hoidettavan keholla. Hoidettava voi olla esimerkiksi joko makuu- tai istuma-asennossa.

Reikihoito hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti, ja se vaikuttaa hyvin monella tasolla. Paitsi että oireet saavat hoitoa, niin hoitoa saavat myös niiden syyt. Reikihoidon vaikutus voi mennä hyvinkin syville tasoille, poistaen kehostamme energiatukoksia ja epäpuhtauksia.

 

Yleisimpiä silminnähden havaittavia hoidon vaikutuksia ovat syvä rentouden tila ja yleinen hyvänolon tunne. Sopii fyysiseen palautumiseen.

 

On hyvä pitää mielessä, että Reiki on aina hyvin henkilökohtainen ja kokemuksellinen asia. Ei siis ole olemassa vain yhtä tiettyä “oikeaa” tapaa kokea hoitoa. Toinen kokee hoidon kuuluvan työhyvinvointiin, toiselle vuorovaikutteinen ja valmennuksellinen keskustelu energiahoidon aikana antaa yritystoimintaan uusia ideoita, jopa kirjan nimen syntyä olemme saaneet todistaa.

 

Reiki on yksi rentouttavimmista hoito muodoista mitä tiedän, ja on hyvin yleistä että hoidettava nukahtaa hoidon aikana.

 

Hinta 69€, varaa 1,5h aikaa, hoito kestää 60min + alku- ja loppukeskustelu. Saman pävän aikan peruutettuista hoidoista veloitamme koko maksun.

 

Tiedustelut ja ajan varaus s-postilla tai 050 537 5564.

 

 

 

 

gallery/63cbc0f10e7912758e6f98f59c283bb0
Reiki energiahoito

Kaukohoito

 

Kaukohoito on kuitenkin myös tehokas energiahoitomuoto siinä missä lähihoitokin ja kaukohoidolla on etunsa:

 -jos vastaanottaja on sairaalassa

- liian kipeä liikkumiseen

- asuu kaukana

- haluaa hoidon kotona 

 

Miksi kaukohoito:

-rentouttaa, saaden kehon toimimaan omalla luonnollisella tavalla

-virkistää, energisoi oloa

- ajatus kirkastuu

-palautumiseen

-kiireisen päivän keskelle hengähdystauko

 

Kaikki eivät koe hoidossa mitään, ehkä rentoutta ja pientä kihelmöintiä. Hoito on voimaannuttava vaikka mitään ei tuntisi hoidon aikana.  Se mitä elämässäsi tapahtuu, on ainoa, jolla on merkitystä. Ei se, tunnetko jotain hoidossa vai et. Kaukohoidon vaikutus saattaa, henkilöstä riippuen, tuoda viivellää elämään hyvää olo, oivalluksia ja muutoksia.

 

Kaukohoidon jälkeen asiakas saa kirjallisen palautteen (tekstiviestillä, s-postilla tai messengerillä) Viesti saattaa sisältää myös vinkkejä omatoimiseen energioiden ylläpitämiseen.

 

Hinta 45€, varaa n.1h aikaa, hoito kestää 35min + alku- ja loppukeskustelu tai viestit.

 

Tiedustelut ja ajanvarus info@suntahti.fi tai 050 537 5564